Inschrijven

Om uw inschrijving zo snel mogelijk te kunnen verwerken, vragen we u, naast uw gegevens, ook zoveel mogelijk de onderstaande intake vragen te beantwoorden.

Heeft u slechts een korte vraag over, bijvoorbeeld type hulp, bezoekadressen of het team, vul dan het Contact formulier in.

Nadat u bovenstaand formulier, voor zover van toepassing, hebt ingevuld en ingezonden, zal er met u per email een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek.

Gegevens van clienten worden in een eigen digitale dossieromgeving opgeslagen. Als de behandeling is afgerond, worden alle gegevens verwijderd. Aangezien de praktijk een particuliere setting heeft, worden de gegevens niet gedeeld. Ook is er niet direct noodzaak om een officiële psychiatrische diagnose te stellen (DSMV).

Iedere behandelaar is verplicht tot geheimhouding. Alle contacten zijn vertrouwelijk. Zonder toestemming zal er niet met derden worden gesproken.
Uw persoonlijke informatie worden verwerkt en opgeslagen volgens de richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

De regelingen betreffende de privacy staan beschreven in het privacyreglement van GM Christelijke Hulpverlening. U kunt privacyreglement hier downloaden: Privacybeleid

 

%d bloggers liken dit: